Landing

Beeldende expressie met vluchtelingenkinderen 17-18

Beeldende expressie is een uitgelezen medium om vluchtelingenkinderen te helpen in hun nieuwe (klas)context. Dit medium heeft daarnaast ook een grote signaalwaarde en kan zowel helend als activerend worden ingezet zonder dat het diep therapeutisch wordt. Het komt er hierbij op aan om de creatieve technieken en materialen die de leraar reeds kent en gebruikt, op een juiste manier en op gepaste momenten in te zetten.

International Forensic Science and Policing 17-18

The course aims to build your knowledge and skills in the practice of forensic science and policing across international boundaries throughout Europe and the rest of the world. This will develop your awareness of cross-border investigation protocols, thus providing professional development for individuals planning to work or already working in investigations that involve multiple countries. The programme will integrate theoretical and practical aspects of forensic science and policing investigations in an international and cross-border context.

Hotel- en cateringmanagement

Algemeen

De gastvrijheidsector, met haar hotelketens, recreatieparken, evenementenhallen, restaurants, cateringbedrijven en sportcentra, is voortdurend op zoek naar mensen die de expertise hebben om ontspanning, service en verwennerij te kunnen managen. En dat is niet vanzelfsprekend. Je dient namelijk rekening te houden met zowel de veeleisendheid van de klanten als met de commerciële belangen. We leiden je daarom op tot een medewerker met managementvaardigheden, organisatietalent, commercieel gevoel, productkennis, een duidelijke klantgerichtheid en een zekere maturiteit.

Algemeen

• Ben je geboeid door leuke reclamecampagnes en de rol van de nieuwe media?
  • Wil je weten hoe een nieuw product ontwikkeld en gelanceerd wordt?
  • Wat zijn de koopmotieven van een klant en hoe kun je daarop inspelen?
  • Hoe kunnen sterke merken worden uitgebouwd?

Health Coach 17-18

Doelstelling

1. Klantgericht en naar leeftijd gedifferentieerd bewegingsadvies kunnen geven en opvolgen
2. Kennis verwerven in de principes van trainingsleer en ze volgens de nodige inzichten kunnen toepassen
3. Klanten motiveren tot gezond bewegings- en eetgedrag
4. Inzicht en kennis verwerven over factoren die beweging stimuleren of belemmeren
5. Kennis en inzicht verwerven over recreatieve en fitnessgerelateerde sporten en aanbiedingsvormen

Democratische Dialoog: Interculturele dialoog over gevoelige thema's binnen een onderwijscontext 17-18

Tijdens deze nascholing maak je kennis met de ‘interculturele dialoog’. Welke factoren werken belemmerend in onze communicatie met de ander? Waarom zijn bepaalde thema’s moeilijk bespreekbaar? En hoe reageer je op extreme en choquerende uitspraken? Aan de hand van communicatiemethodieken leren we ons bewust worden van onze eigen referentiekaders en leren we ons openstellen voor het referentiekader van de ander.

De kracht van je stem 17-18

Klopt het dat je je stem kunt smeren? Helpen ajuinen of rauwe eieren écht?
In deze workshop leer je hoe je je stem kan verwennen! Waar liggen die kleine spiertjes? Ja, je kunt je stem verbeteren, de omvang vergroten,....die techniek kun je leren vanuit een goede ademhaling en een sterke articulatie.  We starten met opwarmingsoefeningen en met een kurk op zak leer je open spreken. Sportieve kledij is gewenst tijdens deze sessies.