U bent hier

Landing

Marketing

  • Ben je geboeid door leuke reclamecampagnes en de rol van de nieuwe media?
  • Wil je weten hoe een nieuw product ontwikkeld en gelanceerd wordt?
  • Wat zijn de koopmotieven van een klant en hoe kun je daarop inspelen?
  • Hoe kunnen sterke merken worden uitgebouwd?

Syndicaal werk

Wil je syndicaal actief worden? Of ben je al vakbondssecretaris, ervaren ABVV-militant of syndicaal medewerker en wil je je kennis en vaardigheden bijspijkeren? De HBO5-opleiding Syndicaal Werk brengt je heel wat toepasbare kennis en praktische vaardigheden bij. We focussen op het arbeidsrecht, het sociaal zekerheidsrecht en de werkloosheidsreglementering, maar ook zaken als onderhandelingstechnieken, communicatie en informatica komen uitgebreid aan bod.

Hotel- en cateringmanagement

De opleiding Hotel- en cateringmanagement werd ontwikkeld op vraag van de sector. De gastvrijheidindustrie, met haar hotelketens, recreatieparken, evenementenhallen, restaurants, cateringbedrijven en sportcentra, is namelijk voortdurend op zoek naar mensen die de expertise hebben om ontspanning, service en verwennerij te kunnen managen. En dat is niet vanzelfsprekend. Je dient namelijk rekening te houden met zowel de veeleisendheid van de klanten als met de commerciële belangen.

Openbare Besturen

Wil je aan de slag bij de overheid? Ben je personeelslid van een gemeente, een OCMW, de Vlaamse overheid of een andere overheidsdienst en wil je kans maken op bevordering? Of ben je op zoek naar een geschikte nascholing? Dan is de opleiding Openbare Besturen geknipt voor jou. Je verwerft een uitgebreide praktische kennis van het publiek recht, van communicatie, van overheidsmanagement en van de werking van overheidsdiensten.

Verpleegkunde

Maak van je ideaal je beroep én kies voor 100% werkzekerheid. Word verpleegkundige via onze praktijkgerichte HBO5-opleiding. Het traject duurt 3 jaar en bestaat uit 5 modules. Na de eerste twee modules behaal je het diploma van zorgkundige, na vijf modules heb je het diploma van gegradueerde in de Verpleegkunde op zak. De opleiding is erg praktijkgericht. Elke module bestaat uit interactieve hoorcolleges (in kleine klasgroepen) en praktijklessen, afgewisseld met periodes van stage. De nadruk van de opleiding ligt op het verwerven van basiscompetenties en sleutelvaardigheden.

Workshops rond biologische gekweekte materialen en biodesign in het open biolabo Brussel

De schaarste aan fossiele brandstoffen en grondstoffen en de klimaatsveranderingen zullen onze samenleving dwingen te evolueren van een maatschappij dat gebaseerd is op fossiele brandstoffen naar een circulaire en bio-gebaseerde economie. Daarom wenst Magma Nova samen met een collectief van belanghebbenden, materialen te ontwikkelen die na gebruik volledig bio-degraderen en nutriënten vormen voor de bodem. Tijdens deze workshoppen reeks, van telkens twee uur, wordt u geïntroduceerd tot de wondere wereld van biologisch gekweekte materialen.

Inschrijvingen

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf 15 mei 2017 online via de website www.cvovolt.be en op het secretariaat van Campus Heverlee.

Toelatingsvoorwaarden

Je bent minimum 18 jaar en je hebt minstens een getuigschrift of diploma Hoger Secundair Onderwijs (HSO).  Als je dit niet kan voorleggen, kan je via toelatingsproef worden toegelaten tot de opleiding.

Pagina's