Landing

Ondernemingszin / Entrepreneurship

Zin in ondernemen nu of na je studie? Doe het met verstand van zaken!
Schrijf je in voor het extra vak 'ondernemingszin / entrepreneurship'.

for English see below ]

Vanaf 2017-2018 kun je aan EhB het extra vak 'ondernemingszin / entrepreneurship' (3 studiepunten) volgen, bovenop je reguliere studieprogramma. In dit vak komt alle kennis aan bod om met verstand van zaken een zelfstandige onderneming op te zetten.

Beeldende expressie met vluchtelingenkinderen 17-18

Beeldende expressie is een uitgelezen medium om vluchtelingenkinderen te helpen in hun nieuwe (klas)context. Dit medium heeft daarnaast ook een grote signaalwaarde en kan zowel helend als activerend worden ingezet zonder dat het diep therapeutisch wordt. Het komt er hierbij op aan om de creatieve technieken en materialen die de leraar reeds kent en gebruikt, op een juiste manier en op gepaste momenten in te zetten.

International Forensic Science and Policing 17-18

The course aims to build your knowledge and skills in the practice of forensic science and policing across international boundaries throughout Europe and the rest of the world. This will develop your awareness of cross-border investigation protocols, thus providing professional development for individuals planning to work or already working in investigations that involve multiple countries. The programme will integrate theoretical and practical aspects of forensic science and policing investigations in an international and cross-border context.

Werken en studeren: Secundair Onderwijs

Toelatingsvoorwaarden

Heb je al een bachelordiploma Lager Onderwijs, dan schrijf je je in voor een verkort traject. De opbouw is modulair, dit laat flexibiliteit toe en maakt dat we heel praktijkgericht werken. Hoeveel studiepunten dit traject bedraagt, hangt af van wat de trajectbegeleider samen met jou uitstippelt. Dit bedraagt maximum 60 studiepunten voor de basisvakken + 47 studiepunten per onderwijsvak.

Hotel- en cateringmanagement

Algemeen

De gastvrijheidsector, met haar hotelketens, recreatieparken, evenementenhallen, restaurants, cateringbedrijven en sportcentra, is voortdurend op zoek naar mensen die de expertise hebben om ontspanning, service en verwennerij te kunnen managen. En dat is niet vanzelfsprekend. Je dient namelijk rekening te houden met zowel de veeleisendheid van de klanten als met de commerciële belangen. We leiden je daarom op tot een medewerker met managementvaardigheden, organisatietalent, commercieel gevoel, productkennis, een duidelijke klantgerichtheid en een zekere maturiteit.

Algemeen

• Ben je geboeid door leuke reclamecampagnes en de rol van de nieuwe media?
  • Wil je weten hoe een nieuw product ontwikkeld en gelanceerd wordt?
  • Wat zijn de koopmotieven van een klant en hoe kun je daarop inspelen?
  • Hoe kunnen sterke merken worden uitgebouwd?

Health Coach 17-18

Doelstelling

1. Klantgericht en naar leeftijd gedifferentieerd bewegingsadvies kunnen geven en opvolgen
2. Kennis verwerven in de principes van trainingsleer en ze volgens de nodige inzichten kunnen toepassen