Landing

Kwaliteit

Peer review

Om de zes jaar onderzoekt een externe commissie van experten de kwaliteit van elke opleiding aan EhB. Ze doen dit aan de hand van een kritische zelfevaluatie, het doornemen van beleidsdocumenten, toetsen en werken van studenten, en gesprekken met medewerkers, studenten, alumni en het werkveld. De peer review van de opleiding Voedings- en dieetkunde ging door in mei 2016.

Kwaliteit

Peer review

Om de zes jaar onderzoekt een externe commissie van experten de kwaliteit van elke opleiding aan EhB. Ze doen dit aan de hand van een kritische zelfevaluatie, het doornemen van beleidsdocumenten, toetsen en werken van studenten, en gesprekken met medewerkers, studenten, alumni en het werkveld. De peer review van de opleiding Biomedische laboratoriumtechnologie ging door in maart 2016.

Werken en studeren: HBO5 Informatica

• Ben je geïnteresseerd in alles wat met informatica te maken heeft?
  • Ben je een computerfreak (of toch niet helemaal)?
  • Kun je op een logische manier structuren aanbrenge en is systematiek je ook niet onbekend?
  • Vind je het een uitdaging om de informatieprocessen efficiënt te laten verlopen?
  • Of ben je jong en kijk je uit naar een boeiende job met verantwoordelijkheid?

Werken en studeren: HBO5 Boekhouden

Je houdt van cijfers, hebt een goede neus voor zaken en wil inzicht krijgen in de bedrijfswereld? Dan zal je je snel thuis voelen in de richting Boekhouden. De opleiding bereidt je voor op de functie van boekhouder in KMO’s, grote ondernemingen, accountant-, boekhoud- of revisorenkantoren, financiële instellingen, verzekeringskantoren en sociale organisaties. Met je diploma kun je ook in de openbare sector als boekhouder aan de slag.

Boekhouden

Werken en studeren: HBO5 Syndicaal werk

Wil je syndicaal actief worden? Of ben je al vakbondssecretaris, ervaren ABVV-militant of syndicaal medewerker en wil je je kennis en vaardigheden bijspijkeren? De HBO5-opleiding Syndicaal Werk brengt je heel wat toepasbare kennis en praktische vaardigheden bij. We focussen op het arbeidsrecht, het sociaal zekerheidsrecht en de werkloosheidsreglementering, maar ook zaken als onderhandelingstechnieken, communicatie en informatica komen uitgebreid aan bod.