De Erasmushogeschool Brussel staat altijd klaar om jou te helpen.

Afhankelijk van de vraag of het probleem dat je bezig houdt, staan er in de EhB medewerkers voor je klaar met wie je in alle rust en discretie jouw situatie kunt bespreken.

Trajectbegeleiders en je studieloopbaan

De trajectbegeleider is je aanspreekpunt als je vragen hebt over:

• je opleidingsprogramma
  • de samenstelling van een individueel aangepast traject
  • de aanvraag van het statuut “topsport en studie
  • de aanvraag van vrijstellingen

Kortom, de trajectbegeleider helpt je te reflecteren over de meest efficiënte leerroute en zorgt er door zijn vakkundige ondersteuning voor dat je studieloopbaan vlot verloopt.

Studentenbegeleiders voor studievaardigheden of persoonlijke problemen

Je kan bij de studentenbegeleiders terecht voor ondermeer:

Als de problemen te complex zijn, verwijst de studentenbegeleider je door naar de professionele dienstverlening van Stuvo EhB.

Taalbegeleiding Nederlands

De EhB biedt aan al haar studenten de mogelijkheid aan om extra taalbegeleiding voor het Nederlands te krijgen buiten het opleidingsprogramma om.

De ombudsman voor geschillen

Met geschillen in verband met je rechtspositie, het studiecontract of het onderwijs- en examenreglement kun je terecht bij de ombudsman.

Schroom of angst hoef je zeker niet te hebben om je problemen aan te kaarten. Zowel voor docenten als voor begeleiders is het namelijk een prioriteit dat jij je goed voelt aan onze hogeschool en dat je je studieloopbaan met succes doorloopt.

Zie ook