Stuvocheque: 10euro korting bij Brusselse cultuurhuizen

Begin-Einddatum

Beschrijving

Hoeveel kost het? Niets! Want de Erasmushogeschool Brussel vindt het belangrijk dat je Brussel leert kennen en daarom stellen we de cheque gratis ter beschikking.

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1: Vraag je cheque hier aan.

Stap 2: Je ontvangt je cheque in je brievenbus thuis of op kot.

Stap 3: Ga met je cheque én je studentenkaart voor 31/12/2017 naar één van de partners* en ruil hem gratis in voor €10 korting.

Stap 4: Geniet van je korting, maak een leuke foto, stuur hem naar stuvo@ehb.be (link stuurt een e-mail) en maak kans op fantastische prijzen!

Let op: er wordt maar een beperkt aantal Stuvocheques voorzien, wees er dus op tijd bij want op=op.

*Ancienne Belgique, Botanique, Kaaitheater, Beursschouwburg, RITCS CAFE, CINEMA RITCS en Kultuurkaffee.

VRAAG HIER JE CHEQUE AAN

Voorwaarden

• De Stuvo cheque kan omgeruild worden bij volgende partners: Ancienne Belgique, Botanique, Kaaitheater, Beursschouwburg, RITCS CAFE, CINEMA RITCS en Kultuurkaffee.
  • De cheque wordt uitsluitend aanvaard aan de kassa’s bij het kopen van tickets van niet-uitverkochte concerten en voorstellingen.
  • De cheque heeft een vaste waarde van € 10,00.
  • Per aangekocht ticket kan er één cheque gebruikt worden.
  • Indien het bedrag van de gekochte tickets de waarde van de cheque overschrijdt, wordt het verschil door de klant bijbetaald.
  • Indien het bedrag van de gekochte tickets lager is dan de waarde van de cheque, wordt er niet teruggegeven op de cheque.
  • De cheque is niet inwisselbaar voor contanten.
  • De cheque kan ingeruild worden tot en met 31 december 2017. Na deze datum is de cheque niet meer geldig.
  • De cheque is uitsluitend geldig op vertoon van een studentenkaart 2016 - 2017 van de Erasmushogeschool Brussel, Odisee, KU Leuven Campus Brussel of LUCA.
  • De cheque is niet overdraagbaar naar personen die niet studeren aan de Erasmushogeschool Brussel, Odisee, KU Leuven Campus Brussel of LUCA.
  • Deze cheque mag niet gekopieerd worden.